2 en 3 feb Theatershow “Een muzikale reis met Belinda Kinnaer”

3 februari 2020
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159 Doetinchem
Tickets en Info

Zangeres Belinda Kinnaer keert op veler verzoek terug naar Schouwburg Amphion in Doetinchem. In februari 2019 stond ze ook al op de planken in de uitverkochte Rabobank zaal. Toen om haar 25-jarig jubileum als zangeres te vieren. Dat beviel zo goed, dat ze op zondagmiddag 2 en maandagavond 3 februari op herhaling gaat. “Het wordt opnieuw een wervelend concertprogramma met eigen liedjes, maar ook hits van vroeger en nu”, vertelt ze.

Top-band Anderkovver zal Belinda wederom begeleiden (“We hebben de eerste keer zo fijn samengewerkt, aan een goede formule moet je niet sleutelen”) en er zullen enkele special guests acte de présence geven, waaronder Mooi Wark, All Stars Band, Otto Lagerfett, Alides Hidding (Time Bandits) en Tessa Kinnaer.
Na afloop is er in de lobby een spetterende afterparty met Robert Pouwels, uiteraard toegankelijk voor alle gasten.

De stem van Belinda is onderscheidend veelzijdig en weet jong en oud in het hart te raken. In de show neemt ze het publiek mee op een bijzondere reis langs muzikale hoogtepunten van de afgelopen decennia, wereldsteden en tijdperken. Van rockklassieker tot ballad, van chanson tot Nederpop. En natuurlijk een selectie uit haar eigen repertoire.

Een uitgekiende lichtshow, mooie visuals en subliem geluid zullen het geheel tot een onvergetelijke beleving maken.

Bestel hier je tickets!

 

Impressie editie 2019